Verzenden & Retouren

Bestellen

U kunt uw bestelling laten bezorgen via PostNL of afhalen in Den Haag. U kunt uw voorkeur hiervoor aangeven tijdens het bestelproces.

Betaling

U kunt uw bestelling betalen via iDeal.

Verzending & bezorging

Verzendkosten: €7,50 per pakket binnen Nederland.

Bij de verzending ontvangt u de track & trace informatie van uw pakket. De items zijn breekbaar er worden uiterst zorgvuldig verpakt. Het verlaagt het risico op schade maar helaas is het onmogelijk om volledige garantie te geven dat de inhoud van het pakket heel bij u aankomt. Alle pakketten worden verzonden via PostNL. Mocht het gebeuren dat u een item bij openen van het pakket gebroken aantreft in de doos, dient u er meteen een foto van te maken in deze hoedanigheid, zodat ik de kosten van de schade kan verhalen op de verzendmaatschappij. Graag vraag ik u de foto met informatie naar charlotte@chy-pottery.nl te sturen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omdat ik uniek werk maak, is het zo dat er geen tweede item exact hetzelfde is. Daarom kan ik u niet het item opnieuw sturen. We kijken dan wat een passende oplossing is; een ander item uit de shop of uw geld retour.

De materialen die gebruikt worden voor de verpakking probeer ik zo veel mogelijk te recyclen. Dit doe ik vanuit een duurzame gedachte en om onnodige verspilling tegen te gaan.

Zodra ik uw bestelling heb ontvangen, zal ik zo spoedig mogelijk aan de slag gaan om uw pakket gereed te maken voor verzending. Zodra ik deze heb verzonden, ontvangt u de verzendinformatie.

Retourneren

Mocht het item dat u heeft aangeschaft toch niet aan uw verwachting voldoen, kunt u het item retourneren. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening. U kunt het pakket zoals het oorspronkelijk verstuurt is, weer op de wijze inpakken en verzenden naar:

CHY, van Hoytemastraat 71, 2596EP te Den Haag.

Ten behoeve van de juiste verwerking in ons systeem dient de toegestuurde factuur of afleverbon weer in de verpakking te worden geretourneerd. Stuur dan ook een email naar charlotte@chy-pottery.nl met de retourgegevens ter bevestiging.

U heeft 14 dagen na ontvangst de tijd om uw bestelling te annuleren en dit aan mij door te geven. Dan heeft u vanaf dat moment 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen. Als het item dat retour is gestuurd bij mij binnen is gekomen in goede staat, zal ik het bedrag van de order dat ik aan u verschuldigd ben, naar u overmaken binnen 30 dagen. Mocht het item dat retour gestuurd is in beschadigde staat aankomen, kan ik daarvoor een waardevermindering aan u doorberekenen en heeft u geen recht op omruiling, terugbetaling of schadevergoeding. Het is daarom van belang dat u het item zorgvuldig weer inpakt.

KvK nummer

CHY is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 85167258.